Hotell Funäsdalens Vandrarhem

Bo prisvärt med närhet till gondol-liften och allt som fjällbyn har att erbjuda.

På vårt vandrarhem finns 2 - 4 bäddsrum, totalt 13 rum med sammanlagt 36 bäddar som ligger i samma byggnad som hotellet men med egen ingång. Alla rum (förutom ett av 4 bädds rummen) har eget handfat.

Gemensamma utrymmen är kök, TV-rum, toaletter och dusch. Tvättmaskin och torktumlare kan hyras mot avgift. I köket finns kyl, frys, spis med ugn, micro och kaffebryggare.

Vandrarhemmet är i två plan. På övre plan finns 8 rum, alla med våningssängar.
På nedre plan finns 5 rum, två rum med våningssängar och tre rum med dubbelsängar (som kan dras isär till två separata bäddar). Vandrarhemmet är ett bra alternativ för dig som vill ha ett billigare boendealternativ men ändå bo bra och centralt.

Fri WiFi för alla gäster. 

Om du planerar en gruppresa, ett träningsläger eller liknande – kontakta oss gärna för en offert!

> BOKA HÄR

2-bädds rum.jpg x 450Sällskapsrum nere.jpg x 300Skidor på vägg närmare.jpg x 500

Vandrarhem 2-bäddsrum

På rummen finns 2 sängar, tvättställ, garderob och stolar. De flesta av våra vandrarhemsrum har våningssängar men några har även dubbelsäng. I de gemensamma utrymmena finns ett fullt utrustat kök med kyl, frys och matplatser, ett allrum med rymliga soffor och TV, toaletter och duschrum. Vissa rum är djurtillåtna. Avgift tillkommer för djur.

(frukost, sänglinne o städning ingår ej men kan köpas till)


Mer info:
Storlek: 9 kvm
4-bädds rum.jpg x 450Rum 22.jpg x 450Våningssäng m 120cm.jpg x 450Sällskapsrum nere.jpg x 300Skidor på vägg närmare.jpg x 500

Vandrarhem 4-bäddsrum

På rummen finns 4 sängar, tvättställ (förutom i ett rum), garderob och stolar.De flesta av våra vandrarhemsrum har två våningssängar men det finns även ett rum med dubbelsäng. En del av rummen med våningssängar har en undre slaf som är 120 cm. I de gemensamma utrymmena finns ett fullt utrustat kök med kyl, frys och matplatser, ett allrum med rymliga soffor och tv, toaletter och duschrum.Vissa rum är djurtillåtna. Avgift tillkommer för djur.

(frukost, sänglinne o städning ingår ej men kan köpas till)


Mer info:
Storlek: 13kvm