SPRAKANDE HÖSTFÄRGER PÅ KICK-OFFEN 2 dagar

Ta med dina kollegor till vackra Funäsfjällen. Här behöver ni inte förflytta er långt för att njuta av frisk luft och vackra vyer. Varför inte ha en workshop eller möte utomhus på Funäsdalsberget? Gondolen tar er enkelt upp på berget och för den modige finns det en spännande klätterled upp till Toppstugan. Våra nyrenoverade konferenslokaler passar för alla möten och event. Hos oss bor du bekvämt med närhet till aktivitet och fantastisk natur. Ta en cykeltur, vandra, fiska eller kanske teambuildingövningar utomhus. 

PÅ Hotell Funäsdalen bor ni bekvämt i dubbelrum eller enkelrum. Hotellet har pool, bastu, relaxavdelning och jacuzzi, där ni kan koppla av tillsammans efter dagens aktiviteter. Ni kan även välja att bo i vårt nyrenoverade vandrarhem där ni har tillgång till gemensamma utrymmen som kök och samlingslokal. Vi erbjuder även lägenheter med upp till 8 bäddar. Frukost kan avnjutas på hotellet eller så har vi redan fyllt kylen med frukostvaror åt er. Lunch och middag serveras på HF Restaurang & Bar eller ute i naturen. Vällagad mat med utvalda lokala råvaror i en skön atmosfär. Middag kan även ätas i Toppstugan. 

Vi erbjuder en mängd aktiviteter och utrustning för sommar och höst. Vandring och cykling med eller utan guide. Fiske, roddbåt och kanot. Femkamp nere vid Funäsdalssjön. Laga mat utomhus tillsammans. Besök fjällmuseet eller åk till Tännäs för att hälsa på myskoxarna. Vi skräddarsyr självklart efter er grupp och era önskemål.

Prisexempel för 1 natt del i dubbelrum från 1800 kr / person:

Dag 1 - lunch- gondoltur upp på Funädalsberget- vandring ner till byn med fikapaket- poolhäng och jacuzzibad med dryck- 3 rätters middag 

Dag 2 - frukostbuffé- konferens - lunch innan avfärd

> BOENDE

> KONFERENSAKTIVITETER

> OFFERTFÖRFRÅGAN


> Övriga konferenspaket