KONFERENS MED GULDKANT 2 dagar

Unna dig och dina kollegor, kunder eller medarbetare en avkopplande och lyxig vistelse i Funäsfjällen. Hos oss äter ni en härlig 3 rätters middag med lokala råvaror uppe på Funäsdalsberget i Toppstugan. Drick champagne i jacuzzin med fjällutsikt och umgås och konferera under avslappnade former. 

Njut av vackra vyer, lyxig god mat, goda viner, färsk frukt och poolhäng. Varför inte kombinera ert möte eller konferens med lite lyx. Kom till hotellet, checka in, få en badrock och tofflor för att sedan gå ner i vår relaxavdelning med pool, bastu och jacuzzi. Boka in massage, under tiden du väntar på din tur dricker du en fräsch fruktdrink eller njuter av ett glas bubbel tillsammans med ditt sällskap. En avkopplande stund i jacuzzi med utsikt över fjällen och sjön är ett måste innan förberedelse för middag.

Middagen serveras på nästan tusen meters höjd inne på Toppstugan på Funäsdalsberget. Hit åker ni upp med gondol. Ert sällskap abonnerar toppstugan och ni har den helt för er själva. Utsikten är fantastik året om. Vi serverar en 3 rätters middag med lokala råvaror. Dagen efter vaknar ni utvilade till en härlig frukostbuffé med utsikt över fjällen. Om ni önskar så har ni möte i valfri konferenslokal eller deltar i någon aktivitet tillsammans innan lunch och avresa hem.

Prisexempel för 1 natt del i dubbelrum från 2300 kr / person:

Dag 1 - badrock och tofflor- poolhäng med frukt och smoothie- jacuzzibad med bubbel - gondoltur - 3 rätters middag med vinpaket på Toppstugan

Dag 2 - frukostbuffé- konferens - lunch innan avfärd

> BOENDE

> KONFERENSAKTIVITETER

> OFFERTFÖRFRÅGAN


> Övriga konferenspaket