NY ENERGI MED DAGKONFERENS

Fyll på med ny energi tillsammans med dina kollegor, kunder eller medarbetare. Vi erbjuder dagkonferenser med fjällutsikt året om, god mat och möjlighet till aktivitet, frisk luft eller avkoppling. 

Hos oss kan ni ha både små och stora möten. Våra möteslokaler kan anpassas efter ert syfte. På hotellet finns konferensrum i olika storlekar. Här kan vi även erbjuda frukost, smörgås, fika, frukt, smoothies, lunch, middag och kalla och varma drycker. Vill ni anordna en aktivitet i samband med ert möte fixar vi det. 

Varför inte en tur på på Funäsdalsberget med gondolen? Hit kan alla ta sig. Vi bjuder på en enastående utsikt över Funäsdalen och fjällen runt omkring. Njut av den 360-gradiga utsikten av fjäll åt alla håll. 

Vill ni cykla, vandra, bada i poolen, slappna av i en jacuzzi, få massage, fiska eller ta en glass i solen så ordnar vi det. Här finns allt inom räckhåll. Vill ni stanna en natt på hotellet och vakna utvilad till en härlig frukostbuffé? 

På vintern kan vi även erbjuda möteslokal på Café Kåvan vid foten av slalombacken. Ett ypperligt tillfälle att förena nytta med nöje. Fyll på med god mat, mackor eller god fika innan ni drar upp i backen och åker utför eller tar en längdtur i spåren som finns alldeles intill. Utrustning går att hyra och liftkort eller spårkort ordnar vi.

Prisexempel för dagkonferens 350 kr / person:

Konferens i valfri lokal eller utomhus - lunch- tur och retur med gondolen till Toppstugan med gofika.

> BOENDE

> KONFERENSAKTIVITETER

> OFFERTFÖRFRÅGAN


> Övriga konferenspaket