KONFERENS & EVENT

Mot nya mål med konferens i sköna Funäsdalen!

Fjällvärlden runt Funäsdalen bjuder på det allra bästa både vinter, vår, sommar och höst och här finns alla förutsättningar för ett lyckat möte.
Med skidåkning, skoter, vandring, fiske, matlagning, äventyr och andra upplevelser blir konferensen på Funäsdalen Berg & Hotell det som skapar sammanhållning, energi och kreativitet.
Ni bor bekvämt på 
Hotell Funäsdalen, i vårt vandrarhem eller i lägenhet. Med personlig service, kunnig och engagerad personal med lång erfarenhet vill vi göra mötet till något alldeles extra. På kvällen slappnar ni av i vår pool, jacuzzi, bar och restaurang.
Alla paket kan skräddarsys helt efter önskemål.> OFFERTFÖRFRÅGANRenlägg.jpg x 450gondol alpkänsla.jpg x500

KONFERENS MED GULDKANT 2 dagar

Unna dig och dina kollegor, kunder eller medarbetare en avkopplande och lyxig vistelse i Funädalen. Hos oss äter ni en härlig 3 rätters middag med lokala råvaror uppe på Funäsdalsberget i Toppstugan. Drick champagne i jacuzzin med fjällutsikt och umgås och konferera under avslappnade former. 

Från 2.300 kr / person

> LÄS MER

Langd2-450

MÖTE MED BÅDE ALPINT & LÄNGD 2 dagar

Kombinera roliga och spännande möten tillsammans med skidåkning. Hos oss kan du ta dig direkt upp i slalombacken med gondolen eller skida ut på sjön för att sedan ta dig vidare ut i Nordic Skis 300 km spår och 15 vinterpärlor som gör att du enkelt kan uppleva spännande och vackra vinterfjällturer. På Hotell Funsädalen bor ni bekvämt, äter gott och kan beställa all utrustning ni behöver för era skidäventyr.

Från 2.900 kr / person

> LÄS MER

PÅ SKOTERSAFARI TILLSAMMANS 2 dagar

Ta med kollegor, kunder eller medarbetare på en annorlunda upplevelse i det vackra vinterland som Funäsfjällen har att erbjuda. Far fram på väl preparerade skoterleder genom skog, över vackra fjäll och frusna sjöar.  Hos oss parkerar ni skotern nedanför hotellet, tar en varm bastu innan middagen och diskuterar dagens bravader till fjälls. 

Från 4.500 kr / person

> LÄS MER

Fikapaus-450Torsk.jpg x450

NY ENERGI MED EN DAGKONFERENS

Ladda batterierna och fyll på med ny energi tillsammans med dina kollegor, kunder eller medarbetare. Vi erbjuder dagkonferenser med fjällutsikt året om, god mat och möjlighet till aktivitet, frisk luft eller avkoppling. 

Från 350 kr / person

> LÄS MER

MTB-450Matsal-450

SPRAKANDE HÖSTFÄRGER PÅ KICK-OFFEN 2 dagar

Ta med dina kollegor till vackra Funäsfjällen. Ni behöver inte förflytta er långt för att njuta av frisk luft och vackra vyer. Varför inte ha en workshop eller möte utomhus på Funäsdalsberget? Gondolen tar er enkelt upp på berget och för den modige finns det en spännande klätterled från byn upp till Toppstugan. Hos oss bor du bekvämt med närhet till aktivitet och fantastik natur. Ta en cykeltur, vandra, fiska eller ha teambuildningövningar utomhus. Vi hjälper till att skräddarsy det som passar just er grupp.

Från 1.800 kr / person

> LÄS MER