Funäsdalsporten

Funäsdalsporten, välplanerade lägenheter med endast 150 m till Röstbergsliften som tar dig till toppen av Funäsdalsberget. Utsikt över berget, sjön och byn. 10 lägenheter i 2 storlekar, 54 och 74 kvm med 4-6 bäddar.

På tio minuters promenadavstånd ligger Funäsdalen by med kaféer, restauranger, systembolag, post och välsorterade livsmedelsbutiker och sportaffärer.

Funäsdalsporten består av 2 byggnader med 4-6 lägenheter i varje, parkering med motorvärmaruttag, skidförråd till varje lägenhet.
I lägenheterna är det klinkergolv med golvvärme i hallen, fullt utrustat kök med diskmaskin och micro. Badrummen är helkaklade och har tvättmaskin. Lägenheterna är utrustade med TV, internet, torkskåp, tvättmaskin, diskmaskin och bastu. Några lägenheter har braskamin.
 

DSC_0820.jpg x 450porten vardagsrumdubbelbädds sovrum full0507.jpg x 450högra sovrummet full_0444.jpg x 450toalett full2442.jpg x 450

Funäsdalsporten 54 kvm

Välplanerade lägenheter för bra funktion och komfort. Allrum med fullt utrustat kök, matplats och soffa. Lägenheterna har även TV med basutbud, trådlös internetuppkoppling (med reservation för ev. störningar hos bredbandsleverantören), tvättmaskin, diskmaskin och torkskåp. 4 bäddar fördelat på 2 sovrum; ett sovrum med en dubbelsäng och ett rum med en våningsäng. Alla lägenheter har även braskamin och uteplats eller balkong.


Mer info:
Antal bäddar: 4
Antal rum: 3 rum (varav 2 är sovrum) och kök
Antal badrum: 1 + bastu
Faciliteter:
Kyl, frys, spis med ugn, diskmaskin, mikro, kaffebryggare, brödrost
Torkskåp
TV,
Trådlöst bredband
Braskamin
Uteplats
Parkering med motorvärmaruttag
Skidförråd
DSC_0806.jpg x 450DSC_0804.jpg ljusare.jpg x 450dubbelbädds sovrum full0507.jpg x 450högra sovrummet full_0444.jpg x 450Porten våningsäng 2toalett full2442.jpg x 450

Funäsdalsporten 74 kvm

Välplanerade lägenheter för bra funktion och komfort. Allrum med fullt utrustat kök, matplats och soffa. Lägenheterna har även TV med basutbud DVD-spelare, trådlös internetuppkoppling (med reservation för ev. störningar hos bredbandsleverantören),, tvättmaskin, diskmaskin och torkskåp. 6+2 bäddar fördelat på 3 sovrum, ett sovrum med en dubbelsäng och två rum med en våningssäng och en extra madrass i varje. Alla lägenheter har även braskamin och uteplats eller en balkong.


Mer info:
Antal bäddar: 6+2
Antal rum: 4 rum (varav 3 är sovrum) och kök
Antal badrum: 1 + bastu
Faciliteter:
Kyl, frys, spis med ugn, diskmaskin, mikro, kaffebryggare, brödrost
Torkskåp
TV,
Trådlöst bredband
Braskamin
Uteplats
Parkering med motorvärmaruttag
Skidförråd